Beoordelingen van De Lotus Paterswolde

Recente recensies van De Lotus Paterswolde

5 sterren na 52 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Gewoon vers en erg lekker! Snel besteld en veilig gehaald...

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Eten was op de afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Helaas hadden wij niet een correcte bestelling. Onze babi pangang was verwisseld met een ander product. Bij het afgeven ging het sowieso was chaotisch. De rest was wel lekker.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Super handig online bestellen en afrekenen en op afgesproken tijdstip exact de kofferbak in. 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld! Exact op tijd bestelling klaar! Keurig verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel geweldig hebben heerlijk zitten eten . Voor ons om te herhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De saus van de babi pangang met zoetzure saus was niet zoals we gewend zijn van jullie. De saus was erg dun. Dit hebben we gemeld en we mochten nieuwe babi pangang op komen halen. Ook de saus van de 2de bak babi pangang was erg dun en de smaak van de toegevoegde ananas was erg overheersend. Wij vonden het niet lekker! Ook het vlees was niet lekker. Zat erg veel vet aan. Ook dit hebben we nog niet eerder ervaren bij jullie. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via website - afrekenen via Ideal - afhalen aan de Boterdijk - alles perfect geregeld. Eten was ook nog eens prima!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb voor het eerst chinese groenten met knoflook gegeten, gezond en heerlijk! Het proces van bestellen, online vooraf betalen en afhalen verliep snel en geheel volgens de RIVM-richtlijnen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en warm en super snel , hopelijk houden jullie deze service ook instant na de corona tijd. super gewoon en erg lekker bedankt succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt vandaag besteld morgen in huis, netjes verpakt.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen verloopt vlot Betaling via Ideal is simpel Exact op tijd wordt geleverd En kwaliteit is nog steeds goed

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en bestellen en afhalen heel goed georganiseerd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en het afhalen op afspraak gaat perfect .

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij haalden altijd Chinees eten in Haren bij yugo. Tot het moment dat we ziek van het eten werden. Sindsdien halen we eten bij Lotus. Ik moet zeggen dat de kwaliteit echt goed is. Het is de kunst de kwaliteit vast te houden. Vaak zie je de kwaliteit bij Chinese restaurants na een tijd achteruit gaan. Alleen jammer dat kroepoek niet gratis bij de gerechten wordt geleverd. Ik zou zeggen ga zo door en hou de kwaliteit vast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was uitstekend, jammer van de online storing. Personeel deed zijn uiterste best en goed dat er nog werd teruggekomen op de storing met gratis zakje loempia's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker wel moest ik erg lang wachten op het eten. Dit omdat het digitale bestelsysteem eruit lag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet. Er was een storing bestelling niet binnen gekomen. Alles netjes en snel opgelost door personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles liep heel soepel; zowel de bestelling en betaling via het internet als de aflevering in het restaurant. De maaltijd stond al klaar om mee te nemen en was ook nog voldoende warm om met smaak te eten. Het was al de tweede mAl in Corona- tijd dat wij eten bestelden en afhaalden met tevredenheid/ we zullen het vast nog vaker doen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het er al even via de chat over gehad: ik vond de kip-kerrie te scherp, de smaak van de kerrie valt weg, t is nu alleen maar scherp. Wel een goed gevulde bak met kip en groente!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat het mogelijk was om in deze moeilijke tijden gebruik te kunnen maken van uw heerlijke eten. Zeker op dagen als er familie bij ons thuis is en eten in onze tuin nog mogelijk is. Daarvoor hoef ik niet naar China te reizen.......

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. De bestelling in kofferbak geplaatst. En we hebben smakelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Bestellen en afhalen was goed georganiseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald met iDeal. Op het afgesproken tijdstip stond ik op de parkeerplaats en de bestelling werd gelijk achter in mijn auto gezet. Heel tevreden, super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat simpel en vlot. Verplicht om vooraf te betalen met iDEAL of Creditcard, ondanks andere berichtgeving op de website (contant bij afhalen) Afhalen netjes geregeld in deze vreemde tijd, afscherming via plexiglas en éénrichting looproute. Eten was prima, vers en goed van smaak.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer heerlijk, vers en goed verzorgde maandmenu b. . Makkelijk online bestellen en betalen . men legt je bestelling in je auto als je het komt halen. Prima service en veilig

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De wijze van bestellen en betalen was heel duidelijk. Op de afgesproken tijd werd onze bestelling in de kofferbak geplaatst. We hebben lekker gegeten. Onduidelijk was echter waar we ons kenteken op het bestelforumlier moesten plaatsen. Vermoedelijk onder opmerkingen maar dit kan beter aangegeven Dank voor het lekkere eten en fijn dat jullie op dezemwijzemaan bestellen doen

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten het was tip top in orde.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet alleen een prettige, klantvriendelijke en coronagerichte bediening, maar zeker ook goede kwaliteit in een perfecte warmtehoudende verpakking.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Met de kwaliteit van de bestelde Tjap Tjoy en Babi Pangang was niets mis. Wij hadden als bijgerecht Nasi Goreng besteld. Thuisgekomen bleek dit echter bami goreng te zijn. Bestelprocedure en routing in de zaak was dik in orde

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel, efficiënt en vriendelijk. Goed Corona safe.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, en systeem werkt perfect, en op afgesproken tijd het bestelde in de auto gezet, en ook het eten was van prima kwaliteit👍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal bestellen via de site. Was op tijd klaar goede geregeld

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld! Eten was goed en de bezorging in de auto ging ook zeer goed!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Had graag met Tikkie betaald maar dat lukte niet op de online

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en een slimme service. Eten op afgesproken tijd in de kofferbak.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld! Eten werd op de afgesproken tijd netjes achterin de auto gezet.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything excellent!! Website customer friendly good food.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Miste alleen het vertrouwde zoetige sausje bij de koe loe kai. Die was deze keer anders van smaak. We bestellen graag weer.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit werkt uitstekend. Bestellen gaat simpel en kan met de smartphone. Bestelling lag op afgesproken tijdstip klaar.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Wij hebben de Indische rijsttafel gegeten. Normaal nemen wij altijd het maand menu, maar dit was echt de moeite waard! Ook waren er goede voorzorgsmaatregelen genomen ivm Corona.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel de kwaliteit erg tegen. Bami was voor een 2e keer opgewarmd was taai zeker niet vers. Dit gold ook voor de babi pangang en foe yong hai. Bami Lotus € 15,70 bij deze Chinees heeft geen herhaal factor.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima opgelost in coronatijd, bestellen via internet en afhalen op de parkeerplaats. Ikzelf vond de loempia te veel gevuld met vlees maar manlief vond m super! Verder prima gegeten!