Beoordelingen van De Lotus Paterswolde

Recente recensies van De Lotus Paterswolde

5 sterren na 304 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

De koe loe Kai was niet krokant en er zat geen saus bij. Alleen saus voor de loempia’s. Verder was het wel in orde en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, het stond keurig op tijd klaar.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Hier hebben ze echt de lekkerste loempia's ! Erg vriendelijke mensen.

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker Geweldig 👍👍

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, uitermate goed eten!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

afhaalmaaltijd smakelijk Afhaalprocedure via internet waardeloos bij grote drukte

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben bijzonder lekker gegeten op eerste Paasdag, , van de speciale gerechten van jullie menu. Ruime hoeveelheden. Zeker voor herhaling vatbaar! Onze complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd, bij binnenkomst met mijn naam aangesproken, eten was zeer goed van smaak en ruim voldoende grote porties. Aanrader.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

prima. dank jullie wel!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!! Goede knapperige korst bij de Babi Pangang en smakelijke loempia’s

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Loempia Lotus babi Pangang. Super 👍

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed bedienen, optijd klaar en heerlijk

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was van zeer goede kwaliteit. Ik woon nu 15 jaar in Eelde en gedurende die jaren aten wij meerdere malen in uw restaurant. Deze keer was de smaak voortreffelijk en verder ook goed bereid en ge serveerde. De bij geleverde nasi was nog nooit zo goed! Echter de ontvangst en de aflevering was voor mij chaotisch en irritant zelfs. Ik had via internet van te voren besteld en betaald en was aanwezig even voor de afgesproken tijd. Toch moest ik plm 25 minuten wachten en kon echt niet verstaan wat de drie dames riepen. Is het misschien mogelijk dat de cliënt van te voren kan uitprinten onder welke naam en wat hij precies heeft besteld. Dan ontstaat er geen misverstand. Uiteindelijk riep een van de dames verstaanbaar WimMikx terwijl ik eerder al mijn naam Mikx had geroepen in al dat aanwezige lawaai van drie schreeuwende weliswaar goed hun best doende vrouwen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden 1 grote bak bami niet gekregen.

, 25-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was wederom heerlijk!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig is niets aante verbeteren. Alles naar wens

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Menu b gehad. Was prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Dacht 2x te hebben besteld en betaald, was niet het geval. Ben erg tevreden hoe er op werd gereageerd en kon z’n. weer contact opnemen Met vriendelijke groet, Evelien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk als vanouds maar er was geen bami bij wel rijst en nasi maar we hadden bami en nasi besteld bij 2 Chinees rijsttafels.Maar de smaak was weeer geweldig Dikke pluim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken heerlijk, maar gisteren minder goed. De loempia gevuld met babi Pangang had weinig smaak. De Babi Pangang was erg droog en het vlees niet zo smaakvol als anders. Tevens had er meer saus bij gemogen.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, en op afgesproken tijd oo kunnen halen 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

helemaal top en alles op...

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles verliep soepel en het eten was heerlijk

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker , vers, smakelijk eten.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed en lekker eten

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was weer erg goed, alleen jammer dat thuis bleek dat ze de rijst vergeten waren voor mijn dochter.. Terug rijden was niet echt een optie, maar als het goed is heb ik een bak rijst tegoed. Dus volgende keer meer rijst om op te eten 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De groenten die we kregen bij de vegetarische combinatie waren heel goed. De tsa sieuw was droog en niet mals.. De pekingeend was niet warm genoeg en ook een beetje droog...jammer. na een verhaal in dagblad van het noorden hadden we meer verwacht

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima, vers en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, voor het eerst besteld maar wat mij betreft vaker. Ook fijn, veel vegetarische opties!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze keer was het eten prima in orde. We hebben lekker gegeten en de compensatie voor de loempia en gebakken banaan was ook goed geregeld, wasrvoor onze dank.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, bestellen was makkelijk. maar heb twijfels of de online omgeving wel veilig is. kort naar mijn bestelling werd er geprobeerd om in mijn gmail account te hacken vanuit Korea?! ik weet niet 100% zeker of dit in verband staat met de bestelling. Dit is bij mij nooit eerder voorgekomen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Groente en kip onvoldoende gegaard.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Thaise groene curry. Vers bereid, gegarneerd met koriander. Heerlijk..alweer. knapperige groenten en met 2 pepertjes idd lekker pittig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom prima eten, lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, afhaaltijd klopt. Echt top plek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geen 3 maar 2 tomatensoep ontvangen! Kom ik alsnog graag halen vandaag 17:45 uur. Graag extra nog tomatensoep toevoegen. Kom 2 halen en 1 contant betalen. Groetjes Dolf en Ida

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, goede kwaliteit en grote hoeveelheid.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles naar verwachting, erg smaakvol!

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en zeer ruime porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk. Meer dan genoeg en lekker gekruid. Ook het vlees was lekker mals, geen kwabbelvlees!!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en vandaag eet ik de rest op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Opname en verwerking van de bestelling ging erg makkelijk. Bestelling keurig op tijd gereed.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Tevreden over menu B en extra loempia, jammer dat we bij thuiskomst ontdekten dat de sate stokjes ontbraken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, op tijd volgens afspraak, en de rijstafel was zeer goed. Dank jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Fantastische loempia met BP

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig, heerlijk we hebben genoten.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet gehele bestelling geleverd... De saté miste... Graag zie ik hier een compensatie voor.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vegetarische gerechten met mi_fang heerlijk!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk. Handige besteloptie via internet. Ondanks drukte toch snel geholpen. We komen graag weer!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten, een aanrader..

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was perfect, goede smaak en goede op temperatuur.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet helemaal op tijd klaar, maar dat werd gecompenseerd door de kwaliteit. We hebben erg lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijke mensen. Het eten heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en kwaliteit !

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakvol

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, een kleine verbetering is mogelijk; de pekingeend had iets meer geroosterd mogen zijn en er hadden, qua hoeveelheid vlees, wel een paar meer flensjes bij mogen zitten. Maar kwaliteit en hoeveelheid waren dik in orde

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

WE hebben genoten van een heerlijke Indische rijsttafel. Hij was geweldig. WE eten er vanavond ook nog van. Dus nogmaals genieten

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor 2 personen besteld en daar kunnen wij 2 dagen van eten . Kwalitijd van het eten was zeer goed . Tevens correcte bediening . Ging om indische rijsttafel voor twee personen .

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Foe Yong Hai was aangebrand en flauw van smaak. Dat was een teleurstelling. De rest was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker. Jammer dat er geen kroepoek bij zat....vergeten te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wederom heerlijk

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Enorm lekker en geen vet te bekennen. De beste Chinees die ik de laatste jaren heb bezocht. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker en uiteraard goed geregeld. Via website besteld en betaald.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, precies wat ik verwachtte

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Thaise gerechten

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top en goed erg goed gevulde porties

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling kon digitaal perfect worden gevonden, ingevuld en betaald. Precies op het afgesproken tijdstip kon de bestelling worden afgehaald. Een knappe en plezierige service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer matig. Weinig indonesisch. Weinig smaak.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Goede smaken en goed gevulde bakken met vlees👌👌

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en lekker eten. Aardige mensen, belangstellend, bij een tweede bezoek kennen ze je, dat is bijzonder. Aanrader - prettige site met betaal mogelijkheden voor afhalen. Naar binnen eten mee en je bent weer buiten, geweldig en helaas noodzakelijk in deze tijd.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het weer zeer smakelijke gerechten

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super handig om digitaal te bestellen! Vriendelijke mensen. Ons eten stond op de afgesproken tijd klaar. Het eten was weer heerlijk. Een echte aanrader!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker verse en knapperige groenten in de Gado Gado. En de Ajam Pangang was ook lekker vers.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend eten. Op tijd klaar voor de afhaal.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heel lekker en gied georganiseerd

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

we hebben genoten van het lekkere eten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk, een aanrader.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en uitstekende kwaliteit

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Voor herhaling vatbaar. Smaak was heel goed en geen vet te bekennen.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd !

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima (Corona) aangepaste site! Heel overzichtelijk bestellen en simpel en direct betalen én afhaalmoment kiezen! Je kunt nu zó je bestelling snel en zeer coronaproof ophalen! Supergoed en superlekker!!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Service via website prima. Helaas de bestelde loempia's waren veel te hard gebakken. Korst was deels verbrand.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten met het hele gezin. Was goed heet toen we thuis kwamen en smaakte goed! Ook naar de vraag om er geen champignons in te verwerken, is naar geluisterd. Dus helemaal top!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super geregeld!! Vrij laat besteld, hoefde niet kan te wachten bij het ophalen en het was weer lekker!!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer super !!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke website, ruime keuze, na het gekozen tijdstip op de website om af te halen waren de gerechten heel vlot klaar. De Pekingeend en babi pangang waren goed bereid; mals vlees en goede saus. Prettige service en prima prijs-kwaliteit verhouding.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke manier om te bestellen, duidelijk, snel en uiteraard weer erg lekker.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, het bestellen gaat ook heel gemakkelijk en het afhalen is goed geregeld.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maand menu gehaald. Dan proef je weer eens iets anders dan wat je standaard besteld.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geholpen en het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk, snel en duidelijk online bestellen. Staat ook hoe laat ophalen bij, erg goed. Eten was ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat een klein spijkertje in de miniloempia. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden het maandenlange besteld met extra Pekingeend helaas was deze erg droog, het maandmenu was uitstekend

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed, alleen een beetje prijzig.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Via website besteld en betaald, super geregeld en erg gemakkelijk.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten en alles was mooi op tijd klaar

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Is allemaal super geregeld met de Corona regels en dan ook nog heerlijk gegeten.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde , alleen jammer dat jullie niet bezorgen.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere Chinees, goede website voor het bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten, met de volgende dag de restjes met een zelfgemaakte salade.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Superhandige bestel site, Heel overzichtelijk! Je kunt zelf tot op 10 minuten nauwkeurig je afhaaltijd aangeven. En het allerbelangrijkste, Het eten was heerlijk! Prima kwaliteit! Wij gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten smaakte heel goed. De porties te groot. Erg veel vlees.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super lekker.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Tipan ossenhaas was een beetje smakeloos en het vlees niet echt mals. De flensjes met eend waren ok alleen de flensjes waren lauw en niet echt lekker. De loempia speciaal was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal online bestellen en betalen. Tijd afspreken en het eten staat klaar. Super. En heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond onverwachts na jaren iets besteld en het was heerlijk !!! Gaan we zeker vaker doen !!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Daar wij hier in Eelde voor een weekendje weg zijn, hebben wij voor ons avondeten voor een menu gekozen van Lotus. Super vriendelijke begroeting en het eten was overheerlijk. Super gemakkelijk online besteld en betaald. Een echte aanrader.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij Lotus besteld. Speciaal i.v.m. de glutenvrije opties. Zonder enige twijfel de lekkerste Chinees Indisch gerechten die we ooit gegeten hebben! petje af!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling is via internet makkelijk te doen en stond keurig op tijd klaar. Eten was verrukkelijk. Voor herhaling vatbaar.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heel lekker

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten afgehaald. Stond op mooi op tijd klaar en het was weer heerlijk.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We halen regelmatig eten bij Lotus. Smaakvol en lekkere gerechten en ruime porties bij afhalen. Personeel vinden we ook altijd zeer vriendelijk.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alleen zouden jullie de route van afhalen beter moeten regelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds prima kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De groenten in de tjaptjoy waren eigenlijk rauw en hadden nauwelijks smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, als vanouds in het restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Beter dan vorige week, maar nog niet echt goed

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten had een goede smaak . De kwaliteit van de afhaalmaaltijd is hetzelfde als in het restaurant.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Paneng nua gegeten, met 8 x vegetarische loempiaatjes , het was erg lekker allemaal, bestelling ging online perfect, en precies op de afgesproken tijd af te halen, hier kunnen veel restaurants nog van leren, wat een perfectie !!! Ga zo door !

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch, online bestellen en betalen! Ik moest een 15min. wachten maar dat was oké het was hartstikke druk!! Prima service en lekker gegeten! Ga zo door!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg chaotisch. De bij het gerecht horende saté ontbrak. Kwaliteit was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ging prima. Ondanks de drukte voor de afhaal, stond het gewoon klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima naar de zin.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer over heerlijk.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service, goede kwaliteit en grote hoeveelheid voor een schappelijke prijs. Hoeden zo.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, maar afhandeling bestelling laat te wensen over. Ze kunnen de drukte niet aan. Waarschijnlijk toch teveel bestelopties. Kies één dan is het duidelijker. Dan wordt er een naam genoemd (uitspraak vaak slecht) dan weer een bestelling opgenoemd in de hoop dat er zich iemand meldt. Werk hier ook met één systeem. En dan nog de communicatie. Er waren mensen ontevreden die niet goed te woord werden gestaan.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

NIET GOED. ETEN WAS ANDERS EN MINDER LEKKER. BAMI GROF BABIPANGANG NIET LEKKER TJAP TJOI NIET LEKKER

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was niet echt warm maar lauw. We hebben het wel eens beter gehad

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Groente lekker vers en het vlees was mals. Prima gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas waren de gerechten lauw. En in het gerecht met eend zaten een paar botsplintertjes. Ook was de eend lastig door te bijten, het vlees zelf. En helaas was de pittige kroepoek niet meegeleverd. Jammer, we hadden ons er erg op verheugd. En zijn dit niet van Lotus gewend. Normaal gesproken te tevreden.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vaak gegeten bij lotus en vaak was het heerlijk. Dit keer echter was het wat minder. Eten was niet erg warm en had weinig smaak. Ook de bijgerechten, loempiaatjes en pisang ambon smaakten niet zoals gewend.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke loempia's gegeten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik wacht vannacht nog even af...

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en precies op de afgesproken tijd stond het eten klaar. En wat het eten betreft sluiten wij ons helemaal aan bij Hermus en Co☺️☺️👍👍

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoeveelheid En prijs uitstekend, smaak niet de mijne

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen en op de gekozen afhaaltijd was het klaar. Ideaal!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald op de afgesproken tijd. Grote portie’s en lekker.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit food +++++ Food/prijs ++++ Organisatie bij aflevering/afhalen bepaald niet optimaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom goed geholpen en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling een uur later kunnen ophalen. Het eten was zeer matig. Vlees was droog en smakeloos. We hebben de rijst en bami ook niet opgegeten. De sla onder het vlees en Peking eend was voor ons volstrekt onduidelijk. Voor ruim 30€ kan er elders in omstreken veel beter eten gehaald worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben verrukkelijk gegeten en vinden dit in deze corona tijd geweldig dat het door u zo goed wordt geregeld ik geef een 10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Maar het zou om half 7 klaar zijn en wij hebben een uur staan wachten. Dat is veel te lang!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke saté met saus, babi pangang, kip en witte rijst. We hebben weer genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelde eten via internet zou om 18.45 klaar zijn. Moest helaas een uur buiten wachten voordat het klaar was. Geen goede beurt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit, mooi op tijd

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, met elk gerecht zijn eigen smaak.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, keurig verpakt, en het stond op de afgesproken tijd klaar.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Simpel via de website besteld. Op afgesproken tijdslot stond het klaar.

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

prima eten

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee super lekkere Ti Pan gerechten gehaald, Kip en Varkenshaas. Zoals altijd heel lekker. Netjes klaar op het afgesproken tijdstip. Vriendelijk personeel. Oh ja, houden goed rekening met mijn vrouw haar gluten intolerantie. Tot de volgende keer.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Graag had ik mijn bestelling terug kunnen zien. Ik had volgens mij bami besteld maar zat er niet bij. Verder alles erg lekker.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes. Samen gegeten met een heerlijk glaasje rosé. Opgehaald vandaag, omdat mijn man ziek is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar. Uitstekende prijs-kwaliteit-kwantiteitverhouding

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal helemaal goed maar vandaag ei verbrand en de sausen heeeeel dun 😗

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker! Niet te veel zout.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima maaltijd en perfect op tijd geleverd. Top

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd en nog super heet toen ik thuis kwam. We blijven vaste klanten 😊

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om te bestellen en de nasi was lekker pittig .prima !

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede timing.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging snel en makkelijk via de website en het eten was op de afgesproken tijd klaar. Het eten was heerlijk. Personeel is altijd vriendelijk ook als ik de post kom bezorgen.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Maar wanneer er tijd van 19.00 wordt doorgegeven en uiteindelijk is het 19.30 klaar dan is online bestellen wel teleurstellend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima app. Bestellingen werken goed. En mooi dat je alvast online kunt betalen. De tijd dat de bestelling klaar staat wordt weergegeven en klopt precies.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld maar jammer dat er €0,25 tegenover staan

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heel vaak betere kwaliteit, lekkerder, niet zo zoet en minder vet chinees eten op. De menu kaart was wel verrassend anders opgesteld.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was snel klaar en is altijd super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi dat er bij menu B nu een gerecht naar keuze bij kan. Dat heeft voor ons zeker een meerwaarde. Deze keer was de gekozen combinatie voor iedereen perfect en de kwaliteit (als vanouds) uitstekend. Systeem en site werken perfect in Corona-tijd!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was zeer goed eten.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had om 18.00 uur 2 loempia's besteld en het zou om 18.45 uur klaar zijn. Nu vind ik het niet erg om even te wachten maar het was pas om 19.10 uur klaar. Een beetje jammer maar wel 1 plak kroepoek gratis gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

en weer zat er geen kroepoek bij. En dat terwijl je online besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten .

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

online besteld. stond klaar op het tijdstip welke ik aangegeven had! snelle service en goed eten! zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer top kwaliteit en heerlijk eten, wij hebben genoten!!

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren iets te vroeg om de bestelling af te halen en besloten buiten te wachten , helaas ging onze bestelling met een andere klant mee . Dit werd door Lotus opgelost door ons een drankje aan te bieden en de bestelling opnieuw te maken . Waarna wij uitstekend gegeten hebben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was snel klaar en zoals gewoonlijk top kwaliteit, elke keer als wij hier eten is het eten hetzelfde. Consistent enorm goeie kwaliteit! Zeker een aanrader.

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was veels te zout, voor de volgende keer graag beter opletten met het toevoegen van zout.

, 05-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes geregeld en op tijd alles klaar. Gaan we zeker weer doen

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden rijsttafel met bami en witte rijst besteld. Bij aankomst thuis bleek de witte rijst te ontbreken bij de bestelling. Heel vervelend.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

te veel gekregen. De sate was te grof gesneden en was gewoon niet lekker van smaak. Bami besteld nasi er bij gekregen in de bami zat prei welke ook te grof gesneden was en niet gaar was . De nasi was te droog en was niet echt op smaak. De kroepoek was taai en was meer een vaatdoek dan een snack er naast. De loempia was wel goed. Sorry maar dit soort gepruts wil je niet. Wij zullen in vervolg onze bami elders halen waar we hopelijk wel waar voor je geld krijgt. Ps het eten was weer niet op tijd gereed jammer jullie laten iets goeds verloven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super tevreden, maar mss handig om dit aan te passen, wij hebben namelijk 15 minuten gewacht om er vervolgens achter te komen dat jullie dit niet meer doen. Welkom op de website van De Lotus in Paterswolde! Via onze nieuwe website kunt u online uw bestelling plaatsen om af te komen halen. U kunt uw bestelling online middels iDEAL betalen (100% contactloos) Geef uw kenteken door + kleur of type auto onder OPMERKINGEN (bij betalingsscherm). Uw bestelling wordt contactloos in de kofferbak van uw auto gelegd. Geef ook in opmerking of u sambal wilt. Hieronder kunt u onze menukaart bekijken, en uw bestelling plaatsen. Eet smakelijk! PS Zorg er voor dat u een krat of een doos in de kofferbak heeft staan waar de bestelling in kan, zodat deze niet kan omvallen tijdens uw reis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

In het verleden hebben wij de uitgebreide loempia BP bij u besteld en daar waren we erg enthousiast over. Deze keer echter waren we behoorlijk teleurgesteld omdat er een minimale hoeveelheid BP saus slechts op de bodem lag. De smaak van de loempia wordt vooral bepaald door de saus die erover wordt gedaan als bij een BP gerecht. We bestellen deze loempia niet meer en vinden dat wel jammer.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Online gereserveerd, tijd afgesproken om het op te halen en het stond klaar, hoefde niet te wachten. Eten was prima.

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website om te bestellen, en op afgesproken tijd naar de auto gebracht, ook kwaliteit van eten dikke prima

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed, snel en lekker

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima website om te bestellen, werkt perfect, kunnen anderen niog wat van leren, en eten was ook zeer goed

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is dikke prima zoals je gewend bent. Bij het afhalen waren ze nog niet helemaal bekend met de internet bestellingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede service , makkelijk besteld via de nieuwe bestel pagina en op tijd klaar.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een chaos bij de balie van Lotus. Het eten zou om 18.00 uur klaar zijn maar we moesten langer wachten.Thuis bleken de mini-loempia’s te ontbreken. Ook hadden we de nasi niet meegekregen. Wel voor betaald, helaas.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bediening, eten is zeer goed van smaak. Wij bestellen hier graag!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was goed, maar ik heb bijna 45 minuten moeten wachten op mijn bestelling. De online tijd voor afhaal was 19:00 en tegen 19:40 kreeg ik mijn bestelling. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Manier van ophalen was rommelig. De online bestellingen en de bestellingen in de zaak liepen door elkaar,daardoor duurde het langer voordat de maaltijden die klaarstonden meegegeven werden. Misschien beter 2 punten maken,of alleen online. Maar eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Chaos bij ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet tevreden en ben ik niet gewend van Lotus. Bak Bami veel te klein. Saté ajam niet gevuld met pindasaus en de kroepoek was slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Slecht De bestelling klopte niet Geen nasi erbij en de loempia besteld vegetarisch was niet vegetarisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Vorige keer was het eten heel goed, maar deze keer liet het te wensen over.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld en snel. Prima!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig services

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was goed, groentes waren perfect gaar en alles was lekker.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker maar teveel .ook de gebakken bananen heerlijk.en niemand heeft de koe loe Youk zo lekker.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed systeem, en een prima service!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

lekkel lekkel sambal bij.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en lekker en het was ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, we vonden het allemaal lekker en hebben ervan genoten. De vega Bami was erg lekker met al die groenten. Wat mij betreft geldt dat ook voor de GadoGado. Erg aardig dat we nog enkele gratis loempiaatjes kregen als compensatie voor de langere wachttijd bij een vorige bestelling. De wachttijd had overigens te maken met een landelijke storing in het bestelsysteem. Dus Lotus trof geen blaam. We komen beslist weer terug

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles tip top in orde. Pico bello!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

ten eerste prima eten,de singapore mihoen,voldeet aan de verwachting,lekker gevarieerd,en pikant,en prima op tijd geleverd op de parkeerplaats,en vriendelijke bediening,gewoon helemaal super !!!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon vers en erg lekker! Snel besteld en veilig gehaald...

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld. Eten was op de afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas hadden wij niet een correcte bestelling. Onze babi pangang was verwisseld met een ander product. Bij het afgeven ging het sowieso was chaotisch. De rest was wel lekker.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig online bestellen en afrekenen en op afgesproken tijdstip exact de kofferbak in. 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles goed geregeld! Exact op tijd bestelling klaar! Keurig verzorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel geweldig hebben heerlijk zitten eten . Voor ons om te herhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De saus van de babi pangang met zoetzure saus was niet zoals we gewend zijn van jullie. De saus was erg dun. Dit hebben we gemeld en we mochten nieuwe babi pangang op komen halen. Ook de saus van de 2de bak babi pangang was erg dun en de smaak van de toegevoegde ananas was erg overheersend. Wij vonden het niet lekker! Ook het vlees was niet lekker. Zat erg veel vet aan. Ook dit hebben we nog niet eerder ervaren bij jullie. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via website - afrekenen via Ideal - afhalen aan de Boterdijk - alles perfect geregeld. Eten was ook nog eens prima!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb voor het eerst chinese groenten met knoflook gegeten, gezond en heerlijk! Het proces van bestellen, online vooraf betalen en afhalen verliep snel en geheel volgens de RIVM-richtlijnen.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en warm en super snel , hopelijk houden jullie deze service ook instant na de corona tijd. super gewoon en erg lekker bedankt succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt vandaag besteld morgen in huis, netjes verpakt.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen verloopt vlot Betaling via Ideal is simpel Exact op tijd wordt geleverd En kwaliteit is nog steeds goed

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en bestellen en afhalen heel goed georganiseerd!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en het afhalen op afspraak gaat perfect .

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij haalden altijd Chinees eten in Haren bij yugo. Tot het moment dat we ziek van het eten werden. Sindsdien halen we eten bij Lotus. Ik moet zeggen dat de kwaliteit echt goed is. Het is de kunst de kwaliteit vast te houden. Vaak zie je de kwaliteit bij Chinese restaurants na een tijd achteruit gaan. Alleen jammer dat kroepoek niet gratis bij de gerechten wordt geleverd. Ik zou zeggen ga zo door en hou de kwaliteit vast.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was uitstekend, jammer van de online storing. Personeel deed zijn uiterste best en goed dat er nog werd teruggekomen op de storing met gratis zakje loempia's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker wel moest ik erg lang wachten op het eten. Dit omdat het digitale bestelsysteem eruit lag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via internet. Er was een storing bestelling niet binnen gekomen. Alles netjes en snel opgelost door personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles liep heel soepel; zowel de bestelling en betaling via het internet als de aflevering in het restaurant. De maaltijd stond al klaar om mee te nemen en was ook nog voldoende warm om met smaak te eten. Het was al de tweede mAl in Corona- tijd dat wij eten bestelden en afhaalden met tevredenheid/ we zullen het vast nog vaker doen.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben het er al even via de chat over gehad: ik vond de kip-kerrie te scherp, de smaak van de kerrie valt weg, t is nu alleen maar scherp. Wel een goed gevulde bak met kip en groente!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en vers

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijn dat het mogelijk was om in deze moeilijke tijden gebruik te kunnen maken van uw heerlijke eten. Zeker op dagen als er familie bij ons thuis is en eten in onze tuin nog mogelijk is. Daarvoor hoef ik niet naar China te reizen.......

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. De bestelling in kofferbak geplaatst. En we hebben smakelijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima! Bestellen en afhalen was goed georganiseerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald met iDeal. Op het afgesproken tijdstip stond ik op de parkeerplaats en de bestelling werd gelijk achter in mijn auto gezet. Heel tevreden, super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen gaat simpel en vlot. Verplicht om vooraf te betalen met iDEAL of Creditcard, ondanks andere berichtgeving op de website (contant bij afhalen) Afhalen netjes geregeld in deze vreemde tijd, afscherming via plexiglas en éénrichting looproute. Eten was prima, vers en goed van smaak.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer heerlijk, vers en goed verzorgde maandmenu b. . Makkelijk online bestellen en betalen . men legt je bestelling in je auto als je het komt halen. Prima service en veilig

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De wijze van bestellen en betalen was heel duidelijk. Op de afgesproken tijd werd onze bestelling in de kofferbak geplaatst. We hebben lekker gegeten. Onduidelijk was echter waar we ons kenteken op het bestelforumlier moesten plaatsen. Vermoedelijk onder opmerkingen maar dit kan beter aangegeven Dank voor het lekkere eten en fijn dat jullie op dezemwijzemaan bestellen doen

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten het was tip top in orde.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet alleen een prettige, klantvriendelijke en coronagerichte bediening, maar zeker ook goede kwaliteit in een perfecte warmtehoudende verpakking.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Met de kwaliteit van de bestelde Tjap Tjoy en Babi Pangang was niets mis. Wij hadden als bijgerecht Nasi Goreng besteld. Thuisgekomen bleek dit echter bami goreng te zijn. Bestelprocedure en routing in de zaak was dik in orde

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, snel, efficiënt en vriendelijk. Goed Corona safe.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, en systeem werkt perfect, en op afgesproken tijd het bestelde in de auto gezet, en ook het eten was van prima kwaliteit👍

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal bestellen via de site. Was op tijd klaar goede geregeld

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld! Eten was goed en de bezorging in de auto ging ook zeer goed!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Had graag met Tikkie betaald maar dat lukte niet op de online

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en een slimme service. Eten op afgesproken tijd in de kofferbak.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld! Eten werd op de afgesproken tijd netjes achterin de auto gezet.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything excellent!! Website customer friendly good food.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Miste alleen het vertrouwde zoetige sausje bij de koe loe kai. Die was deze keer anders van smaak. We bestellen graag weer.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit werkt uitstekend. Bestellen gaat simpel en kan met de smartphone. Bestelling lag op afgesproken tijdstip klaar.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker! Wij hebben de Indische rijsttafel gegeten. Normaal nemen wij altijd het maand menu, maar dit was echt de moeite waard! Ook waren er goede voorzorgsmaatregelen genomen ivm Corona.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas viel de kwaliteit erg tegen. Bami was voor een 2e keer opgewarmd was taai zeker niet vers. Dit gold ook voor de babi pangang en foe yong hai. Bami Lotus € 15,70 bij deze Chinees heeft geen herhaal factor.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima opgelost in coronatijd, bestellen via internet en afhalen op de parkeerplaats. Ikzelf vond de loempia te veel gevuld met vlees maar manlief vond m super! Verder prima gegeten!